Innovatieve scholen is een initiatief van perfICTion.
Voor al uw vragen, bel of surf naar:

Enkel Telenet expert partners zoals PerfICTion kunnen Telenet Schoolnet aanbieden

Telenet SchoolNet is een set van flexibele internetoplossingen voor scholen. Supersnel, met professionele ondersteuning van Telenet-specialisten, met complete beveiling: bescherming tegen ongewenste applicaties en controle over het surfgedrag. Een apart netwerk voor uw administratieve diensten behoort ook tot de mogelijkheden.

Telenet werkte een flexibel aanbod uit, waaruit scholen zelf internet in functie van hun eigen behoeften kunnen kiezen:

SchoolNet Protect: Supersnel internet met bandbreedtes tot 100 Mbps downstream en 5 Mbps upstream en onbeperkt datavolume. Centrale beveiliging en beheer door Telenet voor optimale prestaties. Ondersteuning en support 24/7

SchoolNet Protect & Connect: Supersnel internet met bandbreedtes tot 100 Mbps downstream en 5 Mbps upstream en onbeperkt datavolume. Centrale beveiliging en beheer door Telenet voor optimale prestaties. Ondersteuning en support 24/7; aangevuld met een professionele VPN oplossing voor gescheiden toegang tussen pedagogische en
administratieve netwerken.

SchoolNet Internet Only: Supersnel internet met bandbreedtes tot 100 Mbps downstream en 5 Mbps upstream en tot 2 TB volume. Beheer en beveiliging door de school. Ondersteuning en support met ruime openingsuren op weekdagen en op zaterdag.

Aan het woord: Epson, partner van PerfICTion en Innovatieve scholen

Doordat we de PerfICTion leden alle vele jaren kennen als ICT partner voor de KMO, weten we dat ze beschikken over veel ervaring in het verkopen, leveren en ondersteunen van professionele  ICT oplossingen. Hun overkoepelend nationaal platform “PerfICTion” waar ze gezamenlijk de juiste behoeftes van hun klanten definiëren, competenties delen en hun regionale aanwezigheid maakt dat ze heel wat expertise aanbieden en toch kort bij hun klanten staan.

Dat ze de opgebouwde ICT expertise vandaag willen delen met het onderwijs via hun initiatief “innovatieve scholen” zagen we dat als Epson zijnde ook graag gebeuren.  Onze Interactieve projectoren zijn voor vele scholen dikwijls  de eerste stap in een nieuwe manier van lesgeven. Voor een optimale werking dienen ze natuurlijk  juist geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden te worden. Ook hun zeer brede kennis op vlak van wireless en Lan netwerken, virtualisatie, storage en beveiliging en een visie op de toekomst draagt bij tot de goede werking van uw ICT infrastructuur in het algemeen.

Dus als fabrikant van interactieve projectoren is Epson zeker gebaat in een samenwerking met een professionele ICT dienstverlener, zoals PerfICTion, die regionaal de juiste service kan bieden op onze producten. Want zo creëren we voor alle partijen een Win/Win situatie en zeker in het bijzonder voor onze eindklanten in het onderwijs.

Innovatieve scholen is een initiatief van perfICTion.
Voor al uw vragen, bel of surf naar: