Innovatieve scholen is een initiatief van perfICTion.
Voor al uw vragen, bel of surf naar:

Aanmelden :

Spieken? Het loont als het over uw ICT strategie gaat!

PerfICTion deelt haar expertise in professionele, kosten efficiënte ICT oplossingen en diensten met het onderwijs. PerfICTion bouwde een hoop expertise en ervaring op in het aanbieden, adviseren en implementeren van professionele en kosten efficiënte ICT oplossingen bij kmo’s, overheid en organisaties.Deze expertise stellen we vandaag ter beschikking van het onderwijs via onze “innovatieve scholen” cluster, met als doel ze optimaal te ondersteunen in de verdere uitbouw van hun ICT strategie en infrastructuur.

PerfICtion: Nationaal platform van Regionale ICT partners

Door de regionale vertegenwoordiging staan de PerfICTion partners dicht bij hun klanten, zijn ze rechtstreeks aanspreekbaar, flexibel en kennen ze de behoefte en noden zeer goed. Daarenboven maken ze deel uit van een platform van meer dan 250 ICT-experten, die ze kunnen inschakelen in uw projecten. Dit samen met de ondersteuning van leidinggevende ICT vendoren zoals HP, Microsoft, Brother, Vasco, Lenovo, Fujitsu, Samsung, Philips, Trend Micro, enz .. en de ontwikkeling van gezamenlijke oplossingen en diensten maakt dat ze kosten efficiënte professionele totaaloplossingen kunnen bieden.

ICT binnen het onderwijs moet praktisch, realiseerbaar en betaalbaar zijn.

Innovatie binnen het onderwijs en de rol van informatie technologie is vandaag hot, elke dag ontspruiten er nieuwe initiatieven en ideeën. Echter de scholen, directies en leerkrachten worden nog maar al te vaak geconfronteerd met beperkingen op vlak van kennis, lange termijn strategie en budget. Hier ziet PerfICTion dan ook haar toegevoegde waarde door de jaren ervaring zowel technisch, adviserend als financieel.

Cluster “Innovatieve scholen” een breed platform van technologie partners.

Door de cluster innovatieve scholen breiden we ons expertise platform verder uit. De traditionele ICT oplossingen zoals managed wireless netwerken, virtualisatie, storage, beveiliging enz... vullen we aan met partnerships op vlak van interactieve leermiddelen, camerabewaking, toegangscontrole, bekabeling enz… Zodat we u kunnen ondersteunen in de uitbouw van een strategie op korte en lange termijn.

Voor meer informatie contacteer ons op 016/20.09.44 of neem contact met onze vertegenwoordiging in uw regio.

Innovatieve scholen is een initiatief van perfICTion.
Voor al uw vragen, bel of surf naar: